Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.10.2013 10:06:30 - NOkomerzial

zadlužování

Dobrý den,jaký máte názor na zavedení státního registru úvěrů,kde by bylo evidováno kdo má kolik kde půjčeno,aby se omezilo předlužování lidí,statisíce lidí po výplatě odevzdá všechny peníze a zbytek měsíce jen živoří,nemají co utrácet a snižuje se kupní síla,na tom prodělává nemálo i stát,kdyby se zavedl strop odvíjející se od výše příjmů člověk s 15ti tisíci měsíčně by si nemohl půjčit více než deseti násobek,aby bylo zaručeno že své závazky zvládne i v případě výpadku příjmu.Obyvatelé čr v tomto směru nemají soudnost a s vědomím že to asi nezvládnou si vezmou hromady půjček,je třaba takové lidi regulovat.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.10.2013 19:26:22 - Ing. Miloslava Vostrá
Dobrý den, myslím, že je především nutné naučit i děti hospodařit a vnímat to, že žít mohu pouze tak, na co mám peníze. Na druhé straně je však třeba zajistit lidem možnost pracovních příležitostí, aby neupadali do rukou lichvářů. Registr úvěrů není za určitých okolností špatný nápad.