Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.10.2013 11:25:37 - Anonymous

Z čeho budou žít pravičáci, až jim zbudou jen jejich voliči?

Mám rodinu, tři děti(tento pán viditelně pobírá největší rodinné přídavky), jsem zaměstnanec velké firmy jako má manželka. Vyděláváme nadprůměrně, nadprůměrně pracujeme, jsme nadprůměrně vzděláni(máme doma i nadprůměrné děti, nadprůměrné kočky, nadprůměrnou lednici), máme nadprůměrné daně(s 3 dětmi největší úlevy na daních) a od státu nechceme nic jen trochu empatie a dávky. Kde vezmete na mé dávky, dary, na své poslanecké platy a apod. až takové lidi z Čech opět vyženete? Z čeho zaplatíte chod státu? Proč nás, kteří jsou všehoschopní, nenecháte být a štvete proti nám, vyhrožujete daněmi.(které jsou normální všude kolem ČR)
Už tímto postojem si proti sobě štvete sám!!!!
Touto reakcí jsem se Vás chtěl paní Ing. Ostrá zastat, jelikož jsem byl před týdnem svědkem sprostého jednání svého pravicového souseda, který ve svých 40letech fyzicky napadl sousedy již řadu let v důchodu. Proč se tak stalo? Protože jsou věrní voliči KSČM:o( Cítíte rovněž podobnou diskriminaci ve svém okolí? Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.10.2013 19:25:04 - Ing. Miloslava Vostrá
Dobrý den, necítím žádnou diskriminaci ve svém okolí. Možná je to proto, že mám okolo sebe bezvadné lidi. Křik a hrubost ještě v životě nikdy nic nevyřešily. Velmi bych si přála, aby v České republice vznikla Poslanecká sněmovna i vláda, které spolu budou umět mluvit a hledat řešení, dobrá pro nás všechny.