Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.10.2013 13:41:23 - Petrlík

KSČM a paní Vostrá do vlády, co nejrychleji, nemohu se dočkat!

Paní soudružko Vostrá, proč neusilujete o vládu? Prosím, udělajte co můžete a začněte vládnout! Jedině tak všichni uvidí co jste zač a bude od vás pokoj. Dolejš na ministra financí, prosím co nejrychleji, ať vidíme kudy ty vaše peníze a příspěvky tečou. Doba se mění paní Vostrá a do leva to není. Ústavní většinu jste nedostali a ani Zeman svým převratem nepomohl. Tak jsem zoufalý, že vy v té vládě snad zase nebudete. Zase 4 tučné roky řečí snů o proletariátu a polévka za 2,5 Kč v parlamentu jen tak. Prosím uděláte s tím něco? Těším se na vaší vládu. Jistě to bude velká zábava!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.11.2013 13:25:08 - Ing. Miloslava Vostrá
Dobrý den,
usilujeme o nápravu toho, co tu napáchaly předchozí vlády. Rozhodně neusilujeme o vládní křesla ani politickou moc. Doba se mění, v tom s Vámi souhlasím, a myslím, že začíná fungovat právní stát. A to je dobře. Zoufalá tedy rozhodně nejsem, spíš Vaše slova svědčí o beznaději, zášti a aroganci. A moje otázka na závěr, co jste pro lidi naší republiky udělal Vy?