Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.11.2013 23:39:52 - Standa invalidní

Invalidé

Dobrý den.Zajímal by mne Váš názor na "novou" vyhlášku o invalidních důchodech z roku 2010.Mimo zpřísnění podmínek pro přiznání invalidních důchodů také zrušení ohodnocení každé nemoci body.Nově jen jedna nemoc a všechny ostatní navýšení o 10%.. Evidentně jde o ÚČEL snížit co nejvíce lidem invalidní důchody bez ohledu na dopad a to se tímto bezohledným krokem také podařilo.Ano , stát ušetřil , ale za jakou cenu ? Co invalidé ? Snížením z plného invalidního na částečný se sníží příjem o cca 4000,-kč.A stát už za invalidu neplatí sociální pojištění , takže dalších cca 1800,-kč dolů na asi 5000,-kč.Jak z toho žít když práci pro zdravotní problémy neseženete ?
A to ještě doplácíte za léky a poplatky u lékařů.Co si o tom myslíte ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.11.2013 12:31:27 - Ing. Miloslava Vostrá
 Dobrý den, myslím, že takto, jak popisujete současný stav, je špatně. Budeme se snažit o nápravu a proto bych byla pro, aby se politické strany přestaly dohadovat a podívaly se, co slibovaly ve svých volebních programech. Je především potřeba pomoci lidem.