Miloš Vystrčil

PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • ODS
  • Jihlava
  • předseda Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.11.2013 10:42:49 - marek kalivoda

volby a prohra ODS

Co říkáte jako senátor na volby do sněmovny? A především, co říkáte na výsledek ODS, který po prezidentské volbě potvrdil jen debakl strany? Neberete dotaz jako výsměch, mrzí mě. Poprvé jsem ODS nevolil, protože si myslím, že si to nezasloužila. Myslíte ale, že se strana vzchopí? Kdo by měl být podle vás onen ,,spasitel" ? Nemyslíte, že ANO, pokud nyní uspěje, může ODS z trůnu nadobro sesadit? Jak vlastně vy vnímáte babišovu stranu? předem děkuji za váš názor. Kalivoda

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.11.2013 20:24:25 - Miloš Vystrčil

Dobrý den. Pěkně Vás zdravím.

Na úvod mohu jen zopakovat zřejmý fakt, že výsledek ODS je zásadní neúspěch. I z Vašeho dotazu plyne, že si za výsledek můžeme z největší části sami. Zejména na centrální úrovni již delší dobu ztrácíme důvěryhodnost a dle mého názoru jsme i málo srozumitelní.

Jestli se dokážeme vzchopit, bude jasnější po lednovém kongresu ODS. Věřím, že na Vysočině se proto pokusíme udělat maximum. Vzchopení ODS nezajistí jeden spasitel, i když kvalitní lídr má zásadní význam.

ANO vnímám jako "podnikatelskou" stranu. Pan Babiš využívá díru na "politickém trhu" (vznikla bohužel z velké části i díky špatnému fungování ODS) a chytře ji vyplňuje. O tom, co nás čeká si tudíž nedělám žádné iluze - je otázkou času kdy po počáteční investici nastoupí maximalizace zisku.

Mimochodem,osobně jsem se s panem Babišem již před několika měsíci střetl na jeho besedě se studenty VŠE (kterou mu zajistil pan děkan Ševčík) ohledně jeho prohlášení, že stát  je možné řídit jako firmu. Již tenkrát mi z jeho reakcí nebylo vůbec dobře po těle. Jde tvrdě a pragmaticky za svým cílem, kterým dle mého názoru rozhodně není veřejné blaho. :-)

S pozdravem Miloš Vystrčil