Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.11.2013 14:30:10 - orfeuss

Dobrý den paní inženýrko,

čekal jsem,že když se jako komnisté kladně stavíte k nutnosti být v EU,že to bude výhodné nejen prostát,ale i pro obyejné lidi a zatím stále nějaké zákazy a my se tím musíme řídit.Jednou je banán špatně chudinka ohnutý,potom jin adí obyč.žárovky což později bylo sdělemo,že ty nové jsou zdraví škodlivé,teď zase jdou proti výrobcům vysavačů a tak se ptám není tonáhodou proti firmám atd???Ještě chtějí zlikvidovat zahrádkaření a malé farmy,kdy to proboha skončí.Toto si ani před r.89 nkdo nedovolil.Ano budeme jen loutky v rukou někoho kdo likviduje vše.A toto schvalujete??Jinak co jako malá zemička chcete prosadit??Nic jen se tam se dí za krásné platy,jinak tomu nerozumím.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.11.2013 12:42:11 - Ing. Miloslava Vostrá
 Dobrý den, myslím, že máte velmi jednostranný pohled na věc. Dotace, které je možné čerpat z Evropské unie naší republice velmi pomáhají. I malý stát, pokud se snaží, může prosadit hodně výhod pro naše občany. Přeji hezký den.