Milan Štěch

"Slušně, ale důrazně."
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.11.2013 19:35:35 - Jarka Nová

Důotaz

Pane - postavi jste se za Sobotku - který je předseda k ničemu, rychleji mluví než myslí a tuto stranu dovede ke krachu - proč jste se tak zachoval?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.11.2013 17:06:32 - Milan Štěch

Vážená paní Nová,

nemohu ani na okamžik souhlasit s Vaším tvrzením o tom, že je Bohuslav Sobotka neschopný lídr. Není to pravda. Rádo se třeba zapomíná, že pomohl stabilizovat ČSSD po odchodu autoritativního předsedy Jiřího Paroubka. A přes všechny potíže, které mu do cesty systematicky kladl Michal Hašek a jeho stoupenci, dovedl sociální demokracii také k vítězství v několika různých volbách.

Vedle politických schopností je Bohuslav Sobotka rovněž velmi slušný člověk, takže když se proti němu – navzdory všem slibům a prohlášením – postavili někteří významní funkcionáři blízcí Hradu, pochopil jsem, že jde o budoucnost celé strany a české levice vůbec. Proto za naším předsedou i nadále pevně stojím.

Milan Štěch