Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.11.2013 14:02:53 - orfeuss

Dobrý den paní inženýrko,

děkji za odpověď ohledně EU,ale ptal jsem se hlavně na ty zákazy.Jinak pokud tedy koukáme jen na ty dotace,které stejně stát nevyčerpá,tak se ptám proč by mě měl někdo znemožňovat mít zahrádku či vysavač výkonnější??Co to má společného s dotacemi??Já chci žít v zemi,kde je možné mít opravdu svobodu a ne stále nesmyslné zákazy a co ce proto tedy dělá??

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.11.2013 16:58:56 - Ing. Miloslava Vostrá
Dobrý den, všechno má svá pro a proti. A na šetření energiemi, myslím, opravdu není nic špatného. Někdy mi připadá, že zbytečně plýtváme nejen energiemi, ale i mnohým dalším. Navíc, pokud bude mít vysavač nižší výkon, ušetříme i peníze. Záleží také na tom, jak zástupci České republiky hájí její zájmy a zájmy občanů a dokážou prosadit věci prospěšné a negovat věci neprospěšné. A věřím, že i o tom budou volby do Evropského parlamentu a každý z nás pečlivě zváží, komu dá svůj hlas. Hezký den.