Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.11.2013 16:27:51 - Krokodýl

Výroční zpráva BIS

Pane Rozvoral, jsem nymburák, bydlíme tedy od sebe kousek a jsme znalí věcí. Nemáte pocit, že přesně to, co uvádí BIS se děje v jedné z největších firem na Nymbursku konkrétně ve firmě Vodovody a kanalizace? Pod vedením Petery se likvidují výrobní ůseky uvnitř firmy a přechází se na dodavatelský systém, který zcela očividně selhává kvalitou dodávek. Je však evidentní, že jistým lidem toto prospívá. Nebylo by vhodné konečně vyměnit vedení této firmy? Mimochodem vedení, které spíše připomíná kandidátku ČSSD? Přeji pěkný den.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.11.2013 21:30:01 - Radek Rozvoral
Dobrý večer. V současné době nemám relevantní informace o tom, co se děje ve firmě Vodovody a kanalizace Nymburk, ale pokud to tak je, mělo by se s tím něco dělat. Jak asi dobře víte vlastníky akcií této společnosti jsou města a obce nymburského okresu a ve většině těchto obcí již dlouhodobě vítězí ve volbách oranžová květina. Takže výměna vedení prozatím není na pořadu dne.