Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.11.2013 9:41:25 - lenkax

Je třeba jet mezi lidi a vysvětlovat.

Paníi Vostrá,je třeba vyjet mezi lidi a s lidmi hovořit,nic jiného nezbývá. Babiš vypravuje nesmysly a lidé mu to berou. Je třeba to vyvrátit,protože přivádějí republiku k úplnému zničení. Babiš se chce dostat, úplně jako jediný k moci, to bude záhuba pro normální občany. Kapitallista, nikdy nebude s obyčejným lidem. Máme to zažité, a vím o čem mluvím. Babišovi, ať říká co chce a slibuje co chce,jde jenom o svůj zisk. Až dosáhne toho co on chce, tak pak to teprve rozjede na lidech mu vůbec nezáleží. Rozdávat koblihy může i tehdy,aniž by byl v politice a měl moc. Nyní hovoří v televizi o národní sbírce potravin pro chudinu,to je hanba,kam jsme se to dostali.Je mi ze všeho smutno co naše děti a vnoučata čeká za život.nejhorší je,že oni si to nechtějí přiznat. Je mi z toho velmi smutno. Váš člověk

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.11.2013 12:33:48 - Ing. Miloslava Vostrá
 Dobrý den, 
mezi lidmi jsem já i moji kolegové prakticky denně. Bez toho by naše strana nemohla ani fungovat. Nerada bych předjímala, jak dopadnou jednotlivé strany a uskupení v PSP ČR. Je otázkou, jak dodrží hnutí ANO svůj volební program. Jsem daleka toho předjímat, jak bude práce v PSP ČR vypadat. Teprve potom je možné hodnotit. Dnešní doba je pro mnohé velmi těžká a potravinová sbírka je jednom kapkou, která může potřebným pomoci. Z mého pohledu je každá taková pomoc dobrá.