Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.11.2013 6:40:25 - JohanR

Opravdu si myslíte, že paní Němcová, je politička

na kterou se nemá zapomínat?Jsem přesvědčen, že tato politička je za zenitem svých schopností, a je jednou z hlavních příčin porážky ODS ve volbách.Politik jehož jediným argumentem bylo napadání KSČM a varování před komunisty, je člověk, který zcela určitě nepochopil, že dnes již strašení komunisty nefunguje.Lidé dnes již mají takové starosti a to i díky "vaší"sociální politice se uživit, na takto prezentovanou předvolební kampaň již neslyší.Paní Němcová si totiž neuvědomuje, že Česká republika není jen Praha a velká města, kde se přeci jen žije o trochu lépe.Pokud ale, v ODS zůstanou lidé, jako je například exekutorský pohůněk pan Pospíšil,Blažek,Němcová, tak Vám garantuji, že ODS je strana minulosti.A to Vám píši jako volič ODS, který Vaši stranu volil od jejího vzniku v devadesátých letech, a jako syn politického vězně z padesátých let.Sám jsem byl v šedesátých letech začleněn do PTP, takže sympatie k bolševikům žádné nemám, to jen na okraj.S pozdravem Johan Rey.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.11.2013 14:59:24 - Mgr. Jana Černochová

Vážený pane Reyi,

jistě se mi nebudete divit, když se s vámi nepustím do diskuse o zenitu kolegyně Němcové. Věřte mi, že se ODS mění, jen to jde třeba pomaleji, než by mělo.

Pro mne je politika a činnost v politické straně především stranění jistým hodnotám, zásadám, moderně řečeno programu. Jsem konzervativní pravicová žena, a proto jsem v ODS. Myslím, že bychom měli pracovat na tom, aby se tyto hodnoty a zásady šířily do povědomí lidí a promítaly se v zákonech. Trvat na těchto hodnotách, umět je obhájit a prosadit, to je můj cíl. Praha 2 za mého vedení získala ocenění Nejlepší město pro byznys, a to hned dvakrát po sobě. Kdyby se to podařilo přenést do celé republiky, tak by se dařilo nejen podnikatelům, ale i jejich zaměstnancům a přeneseně i potřebným. Na tom budu pracovat, abyste nás měl proč volit.

S přáním všeho dobrého 

Mgr. Jana Černochová