Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.11.2013 9:53:52 - qwer

práce poslankyně

Nemyslíte, že proto, abyste navrátili značce ODS jméno, musíte něco dělat? Ve sněmovně je vás pět a půl a vůbec o vás není slyšet. Proč? Je měsíc po volbách, takže jste už museli vzít plat, a to i na své asistenty a výlohy. Myslíte si, že obyčejný občan a zaměstnanec, který bere mimochodem několikanásobně méně, tohle mohl po nástupu do práce dovolit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.11.2013 15:07:17 - Mgr. Jana Černochová

Dobrý den,

absolutně s vámi souhlasím. Pro návrat dobrého jména ODS je potřeba pracovat, a já to denně dělám. Jako poslankyně jsem po svém zvolení zatím jednala o zákonech-existuje totiž celá řada návrhů, které bývalá sněmovna nestačila projednat, a jistě by neměly zůstat v propadlišti dějin. Pak jsem také stěhovala kancelář, uzavírala smlouvy, fasovala karty, průkazky a počítače, ale především jsem komunikovala s občany. Rozebrali jsme například téma lichvy a možnosti jak jí účinně čelit. Vím, že tato práce není příliš vidět, ale jsem si jista, že je nutné ji udělat.

Jen pro vaši informaci ještě uvádím, že po volbách musí Nejvyšší správní soud takzvaně ověřit poslanecké mandáty. To trvá vždy kolem 25 dnů a asi i proto pan prezident svolal první schůzi až v tomto termínu.

Pěkný den

Mgr. Jana Černochová