Petr Havlíček

  • Vítějeves
  • starosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.12.2013 15:32:29 - Jaroslav Emerych

Děkuji za článek

Napsal jste to jednoduše a výstižně,tak to má být.Já mám ve svém okolí starší i mladé lidi,kteří přestože pracují ,dostali se za Kalouska na absolutní dno a nemají ani na jídlo,kvůli sankcém od exekutora za televizní poplatky.300 korun z nich udělalo naprosté doživotní žebráky,protože si exekutor nasúčtoval 10 000 za práci,která trvá bratru 1 - 2 vteřiny(zmačknutí tlačítka u tiskárny)
Zajímalo by mě srovnání,kolik korun se takto ukradlo lidem za dluhy do 5000 kč(od r.2002) a kolik bylo znárodněno v r.1948.....toto srovnání by myslím lidem konečně otevřelo oči,když už tady hledáme bolševiky pod každým kamenem....Má otázka je jednoduchá.Názor máte správný a dost jasně a silně řečený....máte vůbec nějakou faktickou možnost tyto věci ovlivnit?Velmi často se stává,že politik krituzuje spostu věcí,dostane se díky tomu do parlamentu a pak má v "pácu" mezinárodní školení poslanců,nebo "sleduje"kulturní aktivity problémové mládeže apod.
Budete mít Vy ty "koule..."?Článek je málo.
L.J.Kinkal

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.