Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.12.2013 12:32:44 - capakfranta

I vy jste tam byla někdy poprvé.

Proč máte pocit že Vy a vaše partička jste lepší než ostatní.Mnoho jste toho za vaší vlády nepředvedly tak proč kritizujete někoho kdo ještě neukázal co umí.Nakonec volby ukázaly jak Vám lidé věří.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.12.2013 12:34:30 - Mgr. Jana Černochová

Dobrý den,

jsem si jistá sama sebou. Svou pracovitostí, zaujetím pro to co dělám i pokorou se kterou se jdu poradit, když mám pocit, že to potřebuji. Asi narážíte na můj rozhovor. Ujišťuji vás, že jen popisuji s jakou zodpovědností a nasazením se vítězové voleb a jejich potenciální koaliční partneři ujímají své vlády. Jak se ujímají své zodpovědnosti za řízení této země. Jestli je pro ně důležitější bratrovražedný stranický boj o koryta, nebo se jim nehodí ten či onen zákon - (myslím lustrační) tak nejednají a vymýšlejí jak ho zrušit, nebo si prostě jedou na stáž do USA. Nezlobte se na mne, já se poslankyní stala poprvé v roce 2010 a ODS sestavovala také koaliční vládu. A že to probíhalo jinak, než dnes? Ano to probíhalo jinak. Nečiním nic jiného, než srovnávám. Například míru zodpovědnosti za tuto zemi. A je to nesrovnatelná veličina. 

Pěkný den