PhDr. Zdeněk Soukup

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.12.2013 10:31:15 - VLADIMÍR DEDEK

PROČ..?

Proč je ČESKO ,dodnes, ÚŘEDNICKOSOUDNÍM,DIKTÁTORSKÝM,TERORISTICKÝM,ZLODĚJSKÝM a PROLHANÝM státem, samozřejmě směrem k občanům? Jak je možné, aby si ministerští úředníci dělali co chtějí nedbajíc na zákony ,ústavu a Evropské úmluvy? Jak je možné, že někteří "nezávislí "na zákonech soudci si vytvářejí vlastní zákony,veřejně a vědomě zesměšňují účastníky svých soudních kauz a terorizují je všemi ,jim dostupnými "zákonnými??" prostředky? Jak je možné, že dodnes nebyla utvořena SOUDCOVSKÁ KOMORA/ nehovořím o SU to je případ sám o sobě/, když všechny profese mají svou KOMORU?! Zasadíte se o to, aby tato byla vytvořena?Děkuji.Mimochodem, vše co tady píši mohu kdykoliv a komukoliv dokázat!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.02.2016 6:17:27 - PhDr. Zdeněk Soukup

 Vážený pane, na většinu Vašich otázek se těžko odpovídá, protože jsou v obecné rovině. Snad kdyby jste mohl být konkrétnější, který úředník, ministr, soudce měl něco ukrást anebo zalhat. Píšete, že můžete kdykoliv a komukoliv svá tvrzení dokázat - tak to udělejte. Můžete dát podnět policii anebo státnímu zastupitelství. Můžete se také obrátit na kteréhokoliv poslance, senátora, na ombudsmana a dokonce na prezidentskou kancelář. Poněkud konkrétnější mohu být stran soudcovské komory. Přitom, jak jsou pojaty v českém prostředí, tedy s nepovinným členstvím, by asi těžko plnily účel, jaký od nich očekáváte. Připouštím, že je to špatně. Pokusím se o tom přesvědčit ministra vnitra. On může navrhnout novelu zákona o soudcích.

Jinak se omlouvám za prodlení. PL jsem začal používat až nedávno.