Ing. Václav Votava

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,04. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.12.2013 18:37:18 - tirhonza

stribro

pane votava. jak se vam libi namesti ve stribre? opravdu krasne obnoveni historie a hlavne ty nemecke napisy na dlazbe. hned srdce zaplesa a vzpomene rok 39. nekdo si holt musi za kzdou cenu postavit pomnik. ze jsou silnice mimo namesti rozbite, ze stribro nema slusny bazen aj. to jsou zastupne veci

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.01.2014 15:12:07 - Ing. Václav Votava

Dobrý den,

nepochybně je rozdíl mezi náměstím původním a náměstím po rekonstrukci. Domnívám se, že rekonstrukce náměstí byla již na místě, nicméně postrádám více zeleně či parkovacích míst, ale  to je můj osobní názor. Německé nápisy jsou názvy měst, je to takový originální rozcestník, který mi nevadí. Město požádalo na rekonstrukci o dotaci z regionálního operačního programu a se svojí žádostí uspělo.

Na místní komunikace lze získat dotaci z ROP , v současné době je vyhlášena výzva k podání žádostí.

Co se týká krytého bazénu, to je v současné době asi mimo realitu a to především pro výši investice, na kterou město nemá prostředky, ale to je otázka  spíše na vedení města.