Doc. RNDr. Anna Putnová, Ph. D. MBA

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.12.2013 17:28:09 - VLADIMÍR DEDEK

PROČ..?

Vážená paní poslankyně.Mám ještě jeden dotaz. Nemyslíte si, že zákon o soudech a soudcích je největší PASKVIL vytvořený za celou dobu trvání našeho státu ,přesně tak i KODEX chování soudce z dílny SU? Je totiž zřejmé, že někteří soudci oba tyto dokumenty , přesně tak i ÚSTAVU ČR a LISTINU,považují pouze za cár popsaného papíru! Proč se toto v našem soudnictví děje? Je to snad morálka jednotlivých soudců, nebo snad pocit nepotrestatelnosti a obrovské soudní moci? Co se s těmito soudními " zločiny" dá dělat? A dá se vůbec tato zločinnost " některých" soudců zastavit? A jak?Současná celková nízká efektivita justice podkopává důvěru v dosažitelnou spravedlnost a je také překážkou dalšího hospodářského růstu a rozvoje celé společnosti. Co s tím?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.12.2013 18:20:10 - Doc. RNDr. Anna Putnová, Ph. D. MBA
Vážený pane Dedku,
Podobné zkušenosti a vědomosti nemám. Návrhy na postup, pokud se domníváte, že v některém řízení, ve kterém jste byl účasten nebyla dodržena zákonnost jsem Vám již napsala, bohužel Vám nemohu jinak pomoci Nepovažuji naše soudnictví za neefektivní, pokud narážíte na délku jednotlivých řízení, důvodem je důsledná ochrana práv stran sporu, která je často zneužívána.
Zdraví Anna Putnová