Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.12.2013 15:11:23 - Renata

Vážený pane

Proč není ke slibu kohokoliv vstupujícího do vlády ČR, přiřazena větička: zvolením do této funkce, končím členství ve straně, ve které jsem dosud působil a slibuji, že k ní nemám žádné závazky ani vazby.
A bylo by po politikaření a snad už by každý dělal to, k čemu byl zvolen, myslím sice, že jsme k tomu jako národ nedospěli, ale pokud tohle neprosadíme stejně tak jako odvoletelnost členů vlády,senátorů a poslanců, budete se 4 roky dřít, nastanou zase žabomyší války, korupce nezmizí, jen bude opartnější a neviditelná. Já Vám držím opravdu pěsti, abyste měli štěstí, ale především soustavně opakovaná důslednost ve všech požadavcích, které jste zmínil a ty, na kterých jste se dohodli, tu začne něco měnit.
Renata Hašková
OZP Praha
členka Rady seniorů ČR
Pan Kalousek by se měl, po ostudném snímku jeho opilství v době povodní, kdy nedokázal nešťastným lidem, přicházejícím o domovy ani vyblekotat, kolik uvolní vláda peněz, opravdu zamyslet, jesli má ještě právo do něčeho mluvit

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.