Mgr. Ivo Pojezný

  • KSČM
  • Vyškov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.12.2013 18:25:39 - VLADIMÍR DEDEK

PROČ..?

Proč je ČESKO ,dodnes, ÚŘEDNICKOSOUDNÍM,DIKTÁTORSKÝM,TERORISTICKÝM,ZLODĚJSKÝM a PROLHANÝM státem, samozřejmě směrem k občanům? Jak je možné, aby si ministerští úředníci dělali co chtějí nedbajíc na zákony ,ústavu a Evropské úmluvy? Jak je možné, že někteří "nezávislí "na zákonech soudci si vytvářejí vlastní zákony,veřejně a vědomě zesměšňují účastníky svých soudních kauz a terorizují je všemi ,jim dostupnými "zákonnými??" prostředky? Jak je možné, že dodnes nebyla utvořena SOUDCOVSKÁ KOMORA/ nehovořím o SU to je případ sám o sobě/, když všechny profese mají svou KOMORU?! Zasadíte se o to, aby tato byla vytvořena?Děkuji.Mimochodem, vše co tady píši mohu kdykoliv a komukoliv dokázat!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.12.2013 23:03:59 - Mgr. Ivo Pojezný
 Vážený pane Dedku,

děkuji za poměrně komplikovaný dotaz. To, že je v naší zemi přebujelá byrokracie, snad vnímají všichni. Mnohé politické subjekty dokonce na tomto tématu vystavěly své minulé kampaně, avšak se životaschopným řešením této situace nepřišly. Podle mého soudu jim pak nepřehledná situace přestala vadit úplně, jelikož jí začaly využívat pro svůj prospěch. Platí přímá úměra mezi mírou byrokracie a potenciálním korupčním jednání. KSČM usiluje o to, aby u každého úkonu bylo jasné, kdo za něj nese odpovědnost.

Důležité ale je, aby si těchto skutečností všímali voliči, protože ti jedině mohou umožnit těm, kteří usilují o změnu k lepšímu, aby ji uskutečnili. Jedna možnost se naskytne již v květnu příštího roku, kdy se budou konat volby do Evropského parlamentu. A jak jistě víte, Evropská unie se na míře byrokracie v naší zemi nemálo podílí. V tomto musím pochválit europoslance za KSČM, kteří se vždy snažili prosazovat zájmy České republiky ve prospěch jejích obyvatel.

Přeji Vám po všech stránkách úspěšný nadcházející rok 2014. S pozdravem I. Pojezný