Doc. RNDr. Anna Putnová, Ph. D. MBA

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.12.2013 18:47:17 - VLADIMÍR DEDEK

PROČ..?

Proč neodpovídáte na otázky vašich ZAMĚSTNAVATELŮ , kteří vás platí ze svých daní?! Proč odpovídáte vyhýbavě ?Jakožto zástupce "lidu??" v zástupné demokracii by jste měla , pokud "nezastupujete" pouze sáma sebe , odpovědět na otázky svých voličů a těch, kteří vám "přispívají" na vaši parlamentní mzdu. V opačném případě by jste měla zvažovat ,zda vůbec jako zástupce lidu do PARLAMENTU ČR patříte. OTÁZKA-čtete dopisy,SAMOZŘEJMĚ PODEPSANÉ,které vám zasílají vaši "živitelé",voliči a občané tohoto státu ,nebo je házíte do koše? Víte, paní poslankyně ,neočekávám od vás rady co mám , nebo nemám dělat- v tomto ZLOČINNÉM státě obyčejný občan mnoho nezmůže-,já bych jen rád věděl, zda jste někdy četla, vám doručené, otevřené dopisy od jakéhokoliv občana tohoto státu . Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.01.2014 16:11:36 - Doc. RNDr. Anna Putnová, Ph. D. MBA
 Vážený pane Dedku,

mohu jen zopakovat, že jsem Vám zcela konkrétně odpověděla, jaké kroky Vám doporučuji podniknout a Vaše dotazy zodpověděla. Pokud nejste spokojen, prosím obraťte se na jiného mého kolegu ve Sněmovně, ve kterého máte větší důvěru. Jen bych chtěla podotknout, že mezi postavením, právy a povinnostmi zaměstnance a zástupce občanů zvoleným ve volbách je značný rozdíl.

Zdraví Anna Putnová