ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.12.2013 12:26:13 - Grauter

Není to trapné , když každý rok OD ZEMĚDĚLCŮ A Vás slyšíme, že v naší zemi NIC NEVYROSTLO ?

Letos byla abnormálně obrovská úroda brambor např. , ale slyšíme jenom čtrvrt století pláč , že v ČR se už 20 let nic neurodilo . - - - Víte, nebo nevíte, že lidi nejsou blbci a ty Vaše mediální plačky jsou pouze signály ( pro skupiny obchodujícími s těmito produkty ) co odkdy máte spolu s obchodní mafií " napálit " , či " natáhnout ?"

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.01.2014 11:45:47 - Jan Veleba
Vážený pane, zapomněl jste se nedopatřením podepsat a hádám, že mám tu čest s panem Klofatschem. Už jsem Vám několikrát odpovídal, že s Vámi je to těžké, neboť jste demagog a po dnešním Vašem dotazu ještě přidávám, že poněkud málo informovaný.

Takže milý pane- v letošním roce je jedna z nejnižších úrod brambor. Nejenom v ČR, ale i v celé Evropě a proto jejich cena je až na dvojnásobné úrovni. Kdyby ale ČR dělala v minulosti normální agrární politiku a nebyla zde jedna třetina ploch brambor co dříve, tak i přes neúrodu by byla cena jiná. Ale Vy přece moje „řeči“ už dopředu znáte.

S novoročním přáním klidu a míru v duši

                                                                                                                                    Jan Veleba