ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.01.2014 14:08:25 - VLADIMÍR DEDEK

PROČ..?

Pane senátore! Jak jste si mihl všimnout, jsem podepsamý nahoře, ale pokud chcete ,podepíši se i dole. Toto nejsou silná slova, toto je dnešní, mnohdy až ŠÍLENÁ SKUTEČNOST odehrávající se u "některých" LIDSKÝCH HYEN , které si dnes mohou oblékat soudcovské kabáty! Myslím si , že ještě budete mít možnost setkávat se s mými otevřenými dopisy, pokud jste je dodnes,amyslím si, že ano, neházel do koše.Mimochodem, píši -DODNES a vy jako senátor na tomto svůj podíl určitě máte , takže vás ,ve vší úctě , žádám, aby jste mě na mou otázku odpověděl konkrétněji. Navíc, pana HAVLA se již tázat nemohu, ale otázal jsem se pana prezidenta ZEMANA, bohužel , ještě neodpověděl! Myslím si, že pokud by jste měl patřit do PARLAMENTU ČR , měl by jste konkrétněji odpovídat na konkrétní otázku.Děkuji a přeji vše nejlepší v Novém roce. DEDEK VLADIMÍR .

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.01.2014 19:06:31 - Jan Veleba
Ale pochopte pane Dedku, já jsem v Senátu od listopadu 2012, tak jak Vám mám odpovědět konkrétně? Já u toho nebyl, já vedl Agrární komoru a jistě jste slyšel, že jsme často demonstrovali a dělali maximum, abychom na špatný vývoj, v tomto případě v zemědělství, upozornili. Například za ministra Gandaloviče (byl učitelem matematiky a jeho první náměstek doktorem filozofie) jsem vedl 4 demonstrace. Jedna čítala dokonce 10000 lidí. Takže já mám svědomí čisté a opravdu nejsem ten pravý pro Vaše dotazy.