ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.01.2014 19:57:40 - Rozárka

Děkuji

Pane Velebo, děkuji, že mluvíte za nás. Poslouchala jsem Vás v rádiu a mohu říct, že jste nám mluvil z duše. Všechno, co nás trápí jste za nás řekl. A vypadá to, že si pan Sobotka z toho nic nevzal. Hlavně, že bude premiérem a dokončí všechno to zlo, co tady je. Je mi z toho zle. Vypadá to, že se z tohoto marazmu snad ani nevyhrabeme. Ještě jednou Vám děkuji. Šurýnová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.01.2014 18:51:35 - Jan Veleba
Děkuji Vám paní Šurýnová a ač se mně to nepíše dobře, máte asi pravdu.Já sám jsem hluboce zklamán. My opravdu jsme udělali maximum pro to, abychom vylobovali v Bruselu dobré podmínky pro další vývoj českého zemědělství, lépe řečeno pro obrat v jeho vývoji a to se podařilo.Já proti KDU-ČSL nic nemám, ale jestliže ve svém volebním programu mají zemědělství až na sedmém místě a pojem "reforma Společné zemědělské politiky" se tam vůbec nevyskytuje, pak to ve mně nebudí důvěru a to mluvím hodně diplomaticky. Ale přesto přese všechno musíme s konečným hodnocením počkat, co nová vláda ukáže svými praktickými skutky. A to si pište, že to budeme velice pečlivě sledovat, vyhodnocovat a podle toho i konat.