Jiří Remeš

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.01.2014 9:06:36 - Schafe scheren

Pokud si vážíte práce druhých , pokud nemáte zlé úmysly s ostatními, nespletl jste si pol. stranu ?

Není Strana svobodných spíše shluk nedovzdělaných extrémistů ? Děkuji , odpovíte - li, není to míněno nijak zle, spíše pohled na Vás ( ta strana ) , jako na podivný úkaz , blábolící velké hlouposti .

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.01.2014 10:06:38 - Jiří Remeš
 Dobrý den přeji. Vy jste určitě nečetl program Svobodných, jinak by jste takový dotaz nepoložil. Nicméně rád odpovím. Zcela určitě si vážím práce druhých a proto chci pracovité, podnikavé lidi podporovat. Podporovat co nejjednodušší legislativou, jednoduchou administrativou a možností svobodné dohody mezi ním a druhou osobou či firmou. Zlý úmysl s ostatními se snad neprojevuje tím, že Svobodní za nejcennější hodnoty považují svobodu jednotlivce, ochranu soukromého vlastnictví, svobodnou vůli člověka a jeho schopnost se svobodně rozhodovat.Politickou stranu jsem si vybral podle hodnot které se mě líbí a které Svobodní splňují.Svobodní jsou spíše stranou "převzdělaných" než nedovzdělaných.  A extrémismus není podpora svobody jednotlivce ani snaha o zeštíhlení státu či snaha o vyrovnaný rozpočet. Svobodní staví své názory na názorech tzv. Rakouské školy, na základech liberalismu a toto se bohužel spoustě lidí, kteří se o tom neučí na téměř žádné škole, může jevit jako blábolení. Zkuste si počíst například na stránkách www.mises.cz , doporučuji zejména články  F. Bastiata, např. tento: ZDEPěkný den JR