Jiří Remeš

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.01.2014 12:50:36 - Bóža

Tvorba hodnot

Dobrý den. Cituji Vaše slova:"Do současnosti, tedy do svých pětačtyřiceti let jsem prošel cestou od dělníka až po majitele realitní kanceláře". Věřím tomu, že jako dělník jste hodnoty vytvářel, můžete nám v odpovědit sdělit, jaké hodnoty jste vytvářel v realitní kanceláři - nejedná se totiž o nic jiného, než o kšeftování s nemovitostmi, kdy v podstatě svými provizemi "okrádáte" klienty! Tím se chlubíte? Vždyť v podstatě žijete z peněz ostatních občanů!! Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.01.2014 14:21:41 - Jiří Remeš
 Přijde vám, že vás prodavačka např. v potravinách okrádá? Mě ne. Myslím že vám za provizi nabízí potraviny. Vy do tohoto obchodu jdete, protože je to pro vás pohodlnější, než objíždět mlékárny,masny, pekárny, konzervárny. Obchodník v realitní kanceláři dělá totéž co prodavačka potravin. Domluví se s majitelem nemovitosti ( mlékařem), že jeho nemovitost (mlíko) prodá za domluvenou provizi (doporučená cena). Zákazník (vy) přijdete do kanceláře (obchodu) vyberete si jednu z nemovitostí  (zboží ) a pokud se vám líbí kvalita a cena, tak nakoupíte. Myslíte že jsem tímto obchodem někoho okradl? Já ne. Lidi okrádá nedobrovolná podpora obnovitelných zdrojů, nikoliv domluvená služba. A jen tak na závěr - všichni žijeme z peněz ostatních občanů! Jen ČNB si je tiskne sama!