Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.01.2014 19:14:59 - Kagot

Prosím o otevřený názor.

Vážená paní poslankyně, Přečetl jsem si tento článek a musím konstatovat že máte velmi zajímavé a dle mého správné názory. S většinou z nich se ztotožňuji. Nechápu jen jedno. Jak můžete zastupovat v současnosti středolevicovou stranu ODS, která se neustále více nachyluje ještě více doleva, hájí zájmy socialistické EU a zároveň i multikulturální evropeismus. Prosím co si myslíte o současném směřování ODS? Koho považujete v ODS za skutečně pravicového politika?(Sám jich mnoho nevidím.) Děkuji předem za Váš názor a budu doufat, že k otázce zařazení ODS na pravou stranu politického spektra se vyjádříte otevřeně.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.01.2014 10:17:01 - Mgr. Jana Černochová

Dobrý den,

jsem v občanské demokratické straně, protože straním jejím pravicovým principům, jako je levný stát, nedotknutelnost soukromí, nezadlužená budoucnost a solidarita zodpovědných s těmi, kdož si sami pomoci nemohou. Nikdy jsem ve straně nehledala kamarády ani kamarádíčky. V životě i v politice jsem se naučila spoléhat především na sebe. Ruku do ohně mohu strčit za něco - za správnost pravicového pohledu na svět, nikoli za někoho- zapomenuli v této chvíli na rodinu.  

Jako starostka a poslankyně pracuji a svá rozhodnutí činím s vědomím, za co jsem zvolena. Musím potvrdit, že víc a přehledněji je má činnost vidět v Praze 2, než ve sněmovně, tam to jaksi déle trvá, než je výsledek vidět. Mé názory se nemění, lidé kolem mne ano. Jde mi o to abychom prosazovali pravicové principy, nikoli o to, kdo je bude v té dané chvíli prosazovat. Nyní máme zvoleno zcela nové vedení strany a i v regionu Praha je nové vedení, proto věřím, že to bude změna k lepšímu - pravicovějšímu  a přehlednějšímu prezentování ODS. Pokud bych měla pocit, že se tak neděje, můžete si být jist, že mlčet nebudu. V tom mám jako žena v politice výhodu. Umlčet ženu umí jen málokdo.

S pozdravem

Jana Černochová