Milan Štěch

"Slušně, ale důrazně."
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.01.2014 15:24:03 - VLADIMÍR DEDEK

PROČ..?

Pane senátore. Mohu vás ujistit, že nemám strach položit komukoliv jakoukoliv otázku. Mimochodem, jmenuji se DEDEK, nikoliv Dědek, ale jsem již zvyklý tuto chybičku opravovat. Ptám se vás tedy, četl jste někdy některý z mých otevřených dopisů které jsem již mnohokrát zaslal všem "zástupcům?" lidu? Podatelna senátu tvrdí, že vždy tyto dopisy zasílá všem senátorům, navíc já osobně ja taky všem zasílám, možná však, že jsou házeny do koše? Pokud by jste je četl, určitě by jste věděl oč se jedná a nedivil by jste se že je ČESKO takovým státem jak tvrdím. Otázka- vy si opravdu myslíte , i když já mohu vše mnou psané dokázat, že ČESKO je právní a tím i demokratický stát? Pokud odpovíte ano, poděkuji vám, neboť se konečně srdečně zasměji, pokud odpovíte, že není ,ptám se vás jako zástupce lidu, proč není? Děkuji za odpovědi na těchto několik mých otázek. Navíc , přeji Vám vše nejlepší v Novém roce.DEDEK.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.01.2014 14:31:21 - Milan Štěch

Vážený pane,

omlouvám se za zkomolení Vašeho jména. Četl jsem všechny Vaše podněty z poslední doby, myslím, že na většinu z nich jsem také odpověděl. Otázky, které kladete ve svém posledním podání, mi ale nedávají moc smysl. Prosím, buďte konkrétnější. Já i mí poradci dostáváme denně řadu dotazů a stížností, ke všem přistupujeme individuálně a zodpovědně, ale velmi nám práci usnadňuje, pokud jsou co možná nejvíce konkrétní. 

Děkuji za pochopení

Milan Štěch