MUDr. Zdeněk Schwarz

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.01.2014 12:57:45 - R.Z.K

20 let času

Milý pane senátore.
Vaše ODS měla 20 let času, aby nám ukázala jak to s námi myslí. Ano ukázala. Absolutně Vás nezajímá názor občana, melete si své a ještě nás budete nazývat hlupáky? Hlupák je ten co Vás stále volí mistře! A jsem hrdý že jsem nevolil modrý ptáky.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.01.2014 10:32:01 - MUDr. Zdeněk Schwarz
Milý anonyme!

ODS není moje. Váš názor Vám neberu. Mýlíte se, když uvádíte, že mě nezajímá názor občana. Jsem v kontaktu s reálným životem každý den díky své profesi. Znám jejich názory i problémy. „Melu si své“ stejně jako to děláte Vy a ostatní lidé. To je demokracie a právo každého člověka. Nevím, proč jste vztahovačný. Jste skutečně voličem uvedených osob a uskupení? Nevím, koho myslíte, ale já byl zvolen pouze jednou, takže píšete nepravdu, když uvádíte, že stále. Děkuji za kompliment v oslovení „mistře“. Doufám, že takovým hodnocením oceňujete mou práci, za kterou se nemusím stydět. Na  volbu koho volit máte plné právo. Jelikož nevím, koho jste volil, tak nemohu hodnotit Vaší volbu, ale určitě jste k tomu měl důvody a jste schopen to obhájit a v budoucnu kladně hodnotit.

Buďte zdráv

Schwarz