PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.

Miroslav Ransdorf zemřel 22. ledna 2016 v Praze
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.01.2014 13:17:41 - VLADIMÍR DEDEK

PROČ..?

Vážený pane Ransdorfe. Jste jeden z mála , který mě dal absolutně vyčerpávající odpověď, čehož si velice vážím.Samozřejmě , máte absolutní pravdu ,neboť KROKEM " ROZHODOVACÍ NEZÁVISLOSTI SOUDCŮ se mnohde stalo ze "soudění" obyčejné rozhodování ve kterém chybí jakékoliv ČTENÍ Z ÚSTAVY a LISTINY! Jak řekl kdysi jeden z ústavních soudců: cituji-soudce který nečte z ÚSTAVY nemá mít v justici místo-konec citátu.A takovýchto "soudců" ,bohužel, stále přibývá. Ještě jednou,děkuji za odpověď a přeji v Novém roce vše nejlepší. Dedek Vladimír-Třinec.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.01.2014 15:00:08 - PhDr. Miloslav Ransdorf, CSc.
Vážený pane Dědku, děkuji Vám za slova chvály a omlouvám se za pozdní odpověď. Musím konstatovat, že zmatek a nepořádek v justici je odvozen od stavu celé republiky, kde Havel, Klaus, Dlouhý a další soustředili veškerou energii na to, aby se vytvořila nová majetková "elita". Tedy ti, kteří budou oporou nového havlisticko-klausovského režimu. Budoval se kapitalismus bez kapitalistů a Klaus si vytkl za cíl kapitalisty vytvořit. Přitom se rozkradla nejméně jedna třetina národního majetku.