MUDr. Zdeněk Schwarz

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.01.2014 13:29:00 - Hanzek

hloupost a populismus

Voliči ODS také byli hloupí a věřili populistickým pravicovým řečem ODS? Myslíte, že podle současných preferencí prozřeli ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.01.2014 10:37:23 - MUDr. Zdeněk Schwarz
Nesouhlasím, nebyli hloupí. Mnohé voliče někteří členové ODS zklamali. I já jsem zarmoucen tím, co se přihodilo. Zda prozřeli, nevím. Výsledek preferencí je znakem více faktorů a ovlivnilo to více okolností. Určitě to není jen to, co se přihodilo v ODS. A hodnocení bych nyní nečinil, protože na hodnocení je ještě brzo. Příkladem můžou být předposlední volby, kdy lidé volili VV a jak to celé dopadlo a co to bylo za lidi a co vše předvedli, jsme měli možnost poznat. Nyní ještě nevíme, co vše se dozvíme a co vše předvedou další „noví“. Už teď toho je ale dost na to , abych mohl být kritický. Mnohé z těch negativ současných nově zvolených by v minulosti ODS rozhodně neprošlo a bylo terčem velkých ataků a důvodem kritiky. Hodnocení si nechám na pozdější dobu, až nám vůbec něco předvedou a ukáží i splní z těch všech slibů. U některých mi to ale už stačí a nic více od nich ani neočekávám a nechci.

Schwarz