MUDr. Zdeněk Schwarz

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.01.2014 17:43:14 - tommm

Víte proč budu volit Okamuru

a ne ods jako vždycky?kvůli namyšlenejm polobohum odtrženejm od reality, takže i kvůli Vám.. provozujete hernu??užíváte si brutálního exekutorského teroru chudých lidí? jste věřící a chcete za ukradený miliardy od danovejch poplatníků do nebe? Co Vám vyhovuje na tom, že jako senátor neuděláte nic užitečnýho,?že jste tedy vlastně zbytečnej ..když se podíváte do zrcadla, stydíte se aspoň??

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.01.2014 11:02:17 - MUDr. Zdeněk Schwarz
Vážený anonymní voliči,

volte si svobodně koho uznáte za vhodného a nejlepšího kandidáta, ale pana Okamuru již volit nemůžete, už není senátorem, už je poslancem a nevím kam by mohl nyní ještě kandidovat, možná bude kandidovat zase do Senátu za některý jiný volební obvod a nebo na hejtmana nebo primátora a nebo na prezidenta až budou příští volby…

Pokud mě považujete za namyšleného poloboha odtrženého od reality, tak se mýlíte a je vidět že mě neznáte a nic o  mé práci nevíte. Vaše hodnocení je jen výsledkem nenávisti a odporu vůči odlišnému názoru, což nejsem schopen akceptovat. Naučte se tolerance, respektu a svobodě druhých. Každý člověk má právo na svobodný názor a to má i senátor a to mám i já. Nejsem povinen trpět Vaše invektivy a ataky ani se podřizovat Vašemu požadavku.

Z uvedeného si nic neužívám a ani na tom nemám žádný podíl ani vinu. Váš vztek a nenávist asi vůči všemu a všem ani p. Okamura nezachrání a Vám v této věci nepomůže, i kdyby jste ho volil milionkrát do všech jeho kandidatur.

Jako senátor si plním své povinnosti a úkoly i pomáhám voličům a občanům Prahy. Za zbytečného se nepovažuji, přestože je tato myšlenka relativní, protože každý je nahraditelný i postradatelný v celkovém systému, vč. Vás. Nestydím se, nic jsem neprovedl.

Napište nám tady veřejně, co jste pro společnost a druhé udělal Vy, čím se živíte a kolik jste na daních do společné kasy odvedl Vy.

Buďte zdráv, je vidět, že Vaše zdraví je výrazně poškozené

Schwarz