Ing. Radka Maxová

  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.01.2014 13:36:20 - VLADIMÍR DEDEK

PANÍ POSLANKYNĚ. PROČ..?

Nevím sice ,proč jste přeskočila můj dotaz, ale dovoluji si vám k tomuto položit ještě další.Je zřejmé, že zákon o soudech a soudcích v dnešní podobě je největší PASKVIL vytvořený od "SAMETOVKY?"! Tento zákon přeměnil některé naše soudce na DIKTÁTORY a TERORISTY svých soudních síní a tyto LIDSKÉ HYENY počaly občany LOVIT a mnohdy i ZABÍJET ,nikoliv jim dávat možnost domoci se u nich svých práv a tím i spravedlnosti. http://www.uloz.to/8300995/vts-02-1-vob,http://www.uloz.to/8303426/vts-01-1-vob. Prosím, prohlédněte si toto -nahrát ,přehrát , a až potom mě odpovězte--měl by se změnit zákon o soudech a soudcích? Děkuji za odpověď, DEDEK VLADIMÍR ,TŘINEC. Doufám v odpověď. Děkuji.



Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.04.2014 11:00:59 - Ing. Radka Maxová
  Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE

Odpověď

Vážený pane Dedek,

omlouvám se, že jsem se k Vašemu dotazu dostala až teď, navíc jsme měli problémy se stahováním Vašeho videa, na kterém je teprve jasné, o co se jedná. Chápu Vaši nelehkou situaci a i Vaše trápení. V tuto chvíli asi nemá cenu, abychom my dva řešili problematiku soudů a přiznám se, že to ani není v mé gesci; a že naše justice má mnoho neřešených negativních problémů nejen v otázce časových lhůt víme oba dva. Jestli jsem pochopila správně video, tak jste se dostal, po traumatizujících deseti letech, do stavu, kdy by Vaši situaci mělo urychleně vyřešit MPSV. Poprosím Vás tedy o číslo Vašeho jednacího spisu a pokud možno i osobu, která s Vámi jedná nebo alespoň odbor, na který byl Váš případ delegován. Pokusím se zjistit a udělat pro Vás maximum, co se dá. Informace mi zašlete buďto na mail: maxovar@psp.cz nebo na adresu mé asistentky paní Hanešková martina.had@centrum.cz.