MUDr. Zdeněk Schwarz

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.01.2014 13:37:04 - Cajk

dotaz

Píšete, že jste něco dělal pro lidi co by senátor.
Udělejte mi prosím radost a sdělte nám, co to bylo?
Děkuji. Edr

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.01.2014 14:37:46 - MUDr. Zdeněk Schwarz

Vážený pane Edr,

věnujte více svého času tomu, abyste si požadované informace našel na internetu a na webu Senátu nebo sám zašel na jednání pléna či některého výboru a komise, abyste se to dozvěděl a sám se přesvědčil.

Možná nevíte, že jsem se snažil napravit špatnou a nekvalitní práci bývalého ministra Hegera, např. nevyhovující zákon o ZZS a s ním související další reformní zákony a vyhlášky. Také že jsem byl proti S-kartám nebo jiným nesmyslům ministra Drábka. Ještě než jsem vstoupil do Senátu, tak jsem byl proti poplatkům ve zdravotnictví. V tomto názoru jsem setrval po celou dobu v Senátu a prosazuji i nyní. Pokud se podíváte na moje hlasování u zásadních legislativních změn, tak zjistíte, že jsem byl spíše na straně občanů než politiků, protože jsem v neustálém kontaktu s realitou a vnímám názory veřejnosti i vidím při své práci mnohé sociální dopady a nelehký život starých a mladých lidí.

Pakliže jste kritický vůči práci senátorů, můžete se sám aktivně zapojit do politického života a pokusit se změnit vše k lepšímu. Nevím, čím se živíte a co děláte pro společnost a ostatní občany, ale nic nebrání tomu, abyste nám to zde napsal.

Klidné odpoledne

Schwarz