JUDr. Klára A. Samková, Ph.D.

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.01.2014 13:46:28 - VLADIMÍR DEDEK

Vážená paní Samková.

Víte, když jsem zjistil, že "nějaký" ÚSVIT jde do voleb, myslel jsem si, že si někdo dělá srandu! Velice se ÚSVITU omlouvám ,neboť jsem zjistil, že VY to myslíte vážně a že VAŠE myšlenky jsou opravdu ODRAZEM myšlenek obyčejných občanů a to ,ve velké míře! Myslím si, taky, že ČSSD a ANO nepochopili chybu udělanou spojením se s KDU-ČSL a ne s vámi ,za což budou určitě brzy pykat! Myslíte si , že prosadíte vaše PRIORITY ,ačkoliv nejste ve vládě a že najdete spojence v KSČM která má s mnohými vašimi myšlenkami společné cíle ? Mám teď na mysli vymahatelnost práv občanů a tím i naplňování LISTINY PRÁV A SVOBOD , která je v ČR stále více pošlapávaná?! Děkuji za odpověď, Dedek Vladimír, Třinec.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.05.2014 23:42:20 - JUDr. Klára A. Samková, Ph.D.
 ANO neudělalo chybu, že se nedalo s Úsvitem do vlády. To Úsvit neuděl tu chybu že by se dal do vlády s ANO :-)Jinak úspěch vždy závisí na tom, zda jste ve vládě. Avšak nikoliv za každou cenu... což ještě nedolehlo k uším KDU... Takže vydržte, uvidíme...