Miroslava Strnadlová

Dnes: Na písničku s hejtmanem - Zubří a Jablůnka
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.01.2014 14:00:32 - VLADIMÍR DEDEK

Paní "poslankyně?".

Slib senátorský a poslanecký:"Slibuji věrnost České republice. Slibuji, že budu zachovávat její Ústavu a zákony. Slibuji na svou čest, že svůj mandát budu vykonávat v zájmu všeho lidu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí."Slib člena vlády zní: "Slibuji věrnost České republice. Slibuji, že budu zachovávat její Ústavu a zákony a uvádět je v život. Slibuji na svou čest, že budu zastávat svůj úřad svědomitě a nezneužiji svého postavení." Slib soudce: "Slibuji na svou čest a svědomí, že budu chránit neporušitelnost přirozených práv člověka a práv občana, řídit se ústavními zákony a rozhodovat podle svého nejlepšího přesvědčení nezávisle a nestranně.
Se vší úctou ,pouze k jejich Ústavním funkcím, nikoliv ke všem tímto dopisem osloveným lidem kteří tyto funkce zastávají ,kolik z VÁS toto výše napsané dodržuje? A JAK JSTE NA TOM VY? Děkuji za odpověď, Dedek Vladimír ,Třinec.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.