Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.02.2014 21:36:14 - Vlad Naiva

Vážený pane presidente

Když se rozpadne Babišova trojkolka a vláda padne, pověříte A.Babiše sestavením nového kabinetu přesto, že znenáhlu vychází najevo jeho lhaní o jeho vědomé a zištné spolupráci s politickou policií StB? Anebo dáte šanci jinému sociálnímu demokratovi? (Sobotka to nezvládl ani chvalitebně, což si zjevně nemyslím jen já, nýbrž i vy) * * * Navštívíte v dohledné době také USA? * * * Dle mého názoru by bylo účelné, aby křiklouni vyvolali kompetenční spor, protože je nutno potvrdit ÚS, že prezident má právo jmenovat i nejmenovat členy vlády. Co si o tom myslíte? * * * Přeji pevné zdraví, odolnost vůči korupci a co nejméně omylů při výběru spolupracovníků

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.03.2014 13:27:13 - Ing. Miloš Zeman
 Dobrý den, dám šanci tomu, kdo si zajistí sněmovní většinu. Co se týče návštěvy USA, tato návštěva se připravuje, ale nevím, čemu říkáte dohledná doba. Věřím, že to bude v průběhu mého funkčního období. Co se týče posledního zmíněného, takovou úpravu Ústavy ČR bych samozřejmě velice uvítal, ale obávám se, že politické strany se vzhledem k jejich personální vyprázdněnosti toho trochu bojí.