Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.02.2014 12:56:07 - EvaDolejšová

VY SI NEUVĚDOMUJETE ŽE JE SOUČASNÁ VLÁDA VÝSLEDKEM VAŠÍ ŠPATNÉ PRÁCE.?

Dobrý den.Vážená paní Černochová Vy ODS si skutečně neuvědomujete, že vina je na vaší straně?Vy si skutečně myslíte,že se zadlužení řadoví občané,bezdomovci a důchodci mají jako prominte ten Kalouskův příměr jako hnědá prasata v žitě a budou vás, naše ožebračovatele stále volit?? Zkuste si vyžít na měsíc s 8000kč. Dlouhá léta jste produkovali PROzlodějské zákony,bezohlednou Asociální politiku.Museli jsme vám říci DOST.Jste mimo realitu a je mi Vás I ODS líto.Vlastně není. Probudte se a přijměte už konečně SVOJÍ LIDSKOU I POLITICKOU ODPOVĚDNOST.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.02.2014 13:35:40 - Mgr. Jana Černochová

Vážená paní Dolejšová, Občanská demokratická strana si na svém Kongresu zvolila nové vedení. Kongres mohli sledovat i diváci České televize v přímém přenosu a každý si mohl z našeho jednání učinit své závěry. Mohli vidět, že jsme volební porážku přijali s pokorou, každý svůj osobní díl zodpovědnosti. Odstartovali jsme novou etapu, budeme přesvědčivou a konstruktivní opozicí. Budeme nabízet veřejnosti konkrétní pravicová řešení pro směřování České republiky směrem k dobrým podmínkám lidí pro jejich aktivitu, práci, podnikání a svobodný život. Takovou ODS chceme, na tom jsme se shodli. Mgr. Jana Černochová