Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.02.2014 5:38:16 - Cenzura

Co může přitahovat mladého kluka do KDU/ČSL ?

Kariéra? Čistota strany? Šance? Peníze? .............. Vždyť vy sedíte na stejné židli na které seděl Kalousek (+jiní zločinci) a vedle vás sedí Čunek a žehná vám Duka. ............ Proč nezaložíte novou stranu bez lidovců, odesáků, komunistů a socanů? Vy jste stejný jako oni?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.02.2014 12:36:29 - Tomáš Zdechovský
Dobrý den,děkuji za dotaz.
Osobně mě nepřitahuje nic z toho, co jste vyjmenoval/a - kariéra politika není nic závidění hodného a peníze bývají mottem jen pro ty, co neumí pracovat :-).
Baví mě to, co dělám a myslím, že hodně věcí se už podařilo. Nicméně pokud podnikáte, pořád narážíte na stále stejné lidi a slyšíte o tom, jak něco neustále nejde...a to je i důvod, proč chci jít do politiky. Česko je hodně ovlivňováno EU a pokud tam budeme posílat pouze politiky za zásluhy, nic se v Evropě nezmění.
KDU-ČSL už dávno není o Dominiku Dukovi, Miroslavu Kalouskovi a dalších. Pokud dnes se do strany dostalo mnoho mladých lidí, kteří mají tah na bránu a už nechtějí žádné politikaření. Prostě svět kolem nás se za posledních 5 let změnil. A musí se změnit i politika.
Přeji krásný den.
Tomáš Zdechovský