Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.02.2014 18:00:06 - optimus

Vážená paní poslankyně

nemohu jinak, než se připojit k těm kteří Vás zde kritizují. Obecně. PČR jehož jste poslancem je přímo učebnicovým příkladem mrhání státními penězi ! Pomalu každý zákon je do několika měsíců novelizován ( nědky i za pár dní ), pokud jaký schválíte, protože pro hádky a urážky mezi sebou nemáte na řízení této, Vámi a Vám podobným, zužované země vůbec čas. Vaše vyjádření svědčí o tom že jste se vůbe nepoučili. Zůstáváte stále arogantní, nabubřelí asociální a lidmi pohrdající nadlidé. Za vše co se děje v této zemi nemůže jen levice. To v žádném případě! Jen se nesnažte z tohoto vylhat. Nestydíte se ani trochu něco takového vůbec říci ?????

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.02.2014 11:27:24 - Mgr. Jana Černochová

Dobrý den, názorové rozpory s levicí nemohu jako pravicová politička přejít mlčením. Jsou příliš velké. Pravice spoří a dereguluje, levice utrácí, zadlužuje a reguluje.

Je ve vás mnoho skepse, ale to je zčásti chyba nás politiků. Mluvíme především o problémech, hitem se stala krize a my si nějak nevšimli, že už krize skončila a ekonomika se začíná znovu zvedat. O tom, co se povedlo, je také potřeba mluvit, abychom tu skepsi nepodporovali.

Víte, kdo mi vždycky připomene, v jakém skvělém století žijeme? Naši starší spoluobčané, kterým chodím popřát k narozeninám. Jejich vyprávění o podmínkách žití za války, tedy obou válek, o španělské chřipce, o hladu a skrýších jídla v dvojitých podlahách i stěnách. Také o nadšení, poválečné euforii a následném zklamání z komunismu. Snad díky těmto životním zkušenostem vědí co je opravdu starost a problém, snad díky tomu si dokáží skutečně vážit života. Vidím na nich, jak se radují, že žijí ve svobodné zemi, kde se hádají politici, jako se hádají politici ve všech zemích, kde se budují města, fungují služby a je bezpečno. V zemi, která má problémy stejné jako ty ostatní – nejsme jako Češi nikterak výjimeční svými neduhy a prohřešky. To je pro mne moudrost žití, na kterou bychom neměli zapomínat, já o to více, že jsem politička. Beru si z jejich nadhledu příklad a doporučuji to i vám.

Pěkný den

Jana Černochová