Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.02.2014 7:35:35 - EvaDolejšová

Podle jakého zákona,ustanovení se z herců, spolutvůrců nemajících nárok na autorské tantiémy stali tantiémoví spoluautoři?

Dobrý de paní poslankyně.Dotaz Vím je to spíše na ministra MK .Máme tady finanční krizi,stát je zadlužený,řadový občan chudne a v show byznysu se točí obrovské peníze.Kdejaký paumělec si diktuje statisícové odměny a dostane je.Kde se tam ty peníze berou???Neperou se tam špinavé peníze.? Jak je možné,že si v malé chudé zemičce hrají ,,umělci,, na hollywoodské milionářské hvězdy??? Téměř z kočujících her.spol.rovnýma nohama mezi VIP milionářskou smetánku??? Opravdu nevolám po rovnostářství ani ze mě nemluví závist, Jen to nechápu.Kde se tam bere tolik peněz,že tam i mrtví vydělávají velké peníze.O samotných autorech a jejich privilegovaných právech zde nemluvím.Je řeč o neautorech hercích.Děkuji za odpověd.PS.Každý dělník co vyrábí autorizované výrobky by měl mít potom také právo na podíly-tantiémy z každého výrobku?? Každý jenom hrabe a hrabe, ber kde ber.Je to smutné .U herců ,šlechticů ducha,svědomí národa obzvláště.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.02.2014 22:40:05 - Ing. Miloslava Vostrá
 Dobrý den, tento dotaz doporučuji směřovat na Ministerstvo kultury. Jistě Vám rádi odpoví. Hezký den.