David Kádner

  • Nová Ves v Horách
  • starosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.02.2014 11:06:01 - KamilDánský

omezení migrace

Co si myslíte o švýcarském referendu ohledně omezení migrace? A myslíte si, tak že Okamurův návrh, že bychom prostřednictvím referenda mohli hlasovat o všem, je reálná? Myslíte si, že bu tu pak zůstal nějaký cikán?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.02.2014 12:31:46 - David Kádner
 Dobrý den,myslím si, že migrace je a bude přirozeným jevem v celé Evropské Unii. Samozřejmě vždy budou existovat dvanázorové proudy - někomu se to líbit bude, jinému ne. Nicméně i my můžeme využít možnosti pracovat v zahraničí či tam neomezeně cestovat a pobývat.
Co se týká referenda, my chceme, aby referendum bylo neomezené, ale nikdy se nestane, aby mohlo referendum proběhnout úplně na jakoukoliv otázku. Vždy se bude jednat jen o velká témata, jakými jsou například církevní restituce či přijetí eura. Dále chceme odvolatelnost a hlavně zodpovědnost politiků a veřejných činitelů, a to bez mandátu veřejnosti nikdy politici respektovat nebudou.
Děkuji za Váš dotaz.