Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.02.2014 10:47:06 - optimus

Vážená paní poslankyně.

Ve čtvrtek 20.2.2014 jsem sledoval pořad s paní Jílkovou.. Ač stále věrný a nadstandardně loajální volič ODS jsem byl zděšen. Zděšen výkonem Boka i Vaším ! Hyseterie Boka byla bezhraniční a velmi mne mrzí, že jste k této formě komunikace přidala i Vy. To nebyla diskuse, ale úplně zbytečné nic neříkající citové výlevy. Když nemáte na vysokou politiku nervy a necháte se strhnout k takto přízemní komunikaci nebylo by lepší složit mandát poslance? Svým vystoupením jste rozhodně ODS nepomohla. Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.03.2014 10:08:26 - Mgr. Jana Černochová

Typ pořadu, jako je „Máte slovo“ je svou koncepcí dramaturgie postaven na konfliktu. Konfliktu názorů a postojů, komunikace je hlasitá, slovo po přihlášení nedostanete, protože už mluví ten, kdo je hlasitější. Tento typ pořadu není mým oblíbeným, ale na téma ukončení platnosti lustračního zákona mám stále stejný a silný názor. Proto jsem pozvání přijala i s vědomím toho do jakého typu diskuse jdu. Prostě převážila síla tématu nad formou. S pozdravem Jana Černochová