Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.02.2014 15:27:45 - Marek67

Odpovědi

Paní Černochová, prosím podívejte se co odpovídáte.
Pán se Vás ptá na -"vojákům konečně dát pracovní a finanční jistotu a perspektivu" A dodává tam, že se vlastně vojáci mají dobře, jen si někteří nedovedou spočítat 1+1. To mohu i potvrdit, odejít ve 35 letech s 15tis rentou je dost dobré. Vy mu odpovíte odpovíte že žádáte aby se měli vojáci konečně dobře.
Další otázka - Jaké mají lidé v ČR platy a důchody, jsou solidní, umožňují slušnou existenci srovnatelnou se Západní Evropou.
A Vy dokážete odpovědět - Naše životní úroveň je srovnatelná se zeměmi EU.
Děláte si s lidí opravdu legraci, nebo své výroky myslíte vážně.
Prošel jsem i jiné Vaše odpovědi, lidi se Vás ptají na kozu a Vy odpovídáte o voze. Bojujete proti komunismu, ale přitom jste jako politici sami naučili lidi vzpomínat na časy minulé.
Prvně začněte od sebe samých, vždyť není den kdy se nečte jak kdo a ským kšeftoval a nikdo není potrestán. Pomlouváte se navzájem a házíte vinu jeden na druhého.
Marek Platzek

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.03.2014 10:37:55 - Mgr. Jana Černochová

až po revoluci? Jistě, že ne, jen se propagandě socialistického žití nehodilo o něm hovořit. Jsem ráda, že už se o tom mluví, ona totiž i veřejná debata o tomto a dalších problémech patří mezi preventivní prostředky řešení. Naše mezinárodní postavení není závislost podobná rusk

Vážený pane Platzeku,

K motivům podání mé interpelace na téma nutnosti včasného projednání zákona o vojácích z povolání jsem již řekla vše a poskytla jsem i celý její text. Mým cílem je stabilizace resortu.

Komentujete moji odpověď a ptáte se, zda ji myslím vážně. Odpovídám ano a přeposílám celý text mých odpovědí.

Naše životní úroveň je srovnatelná se zeměmi EU a nejsme jejím chvostem. Ceny, platy a důchody rostou někdy nerovnoměrně, ale inflace je jedna z nejnižších. Nevím o tom, že by se lidé báli večer chodit ven. Kriminalita je a byla i za komunistů, jen se o ní moc nehovořilo. Myslíte si třeba, že problém drogově závislých vznikl až po revoluci? Jistě, že ne, jen se propagandě socialistického žití nehodilo o něm hovořit. Jsem ráda, že už se o tom mluví, ona totiž i veřejná debata o tomto a dalších problémech patří mezi preventivní prostředky řešení. Naše mezinárodní postavení není závislost podobná ruskému područí ani v nejmenším.

Jsem si vědoma nedostatků, které naše dnešní žití nese, ale snažím se svou prací přispět k jejich řešení. Věřím, že to o sobě můžete říct také.

Pěkný den

Jana Černochová