Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.02.2014 20:33:18 - Wally

Kromě nějakých nesrozumitelných bajek o statistikách jste mi neodpověděla.A tak se ptám znovu

Určitě, nevzpomínám na minulost s nostalgií a s obdivem, laskavě mi nepodsouvejte své myšlení. A jen odpovězte na otázky - to politické ptydepe si strčte - kam uznáte za vhodné. Já se jen ptám, CO JSTE DOKÁZALI ZA POSLEDNÍCH PĚTADVACET LET VY, když tak nadáváte na komunisty. A marně hledám odpověď. Chci Vaši pomoc, jste u zdroje, jste poslankyně. KDO JINÝ, by měl mít lepší přehled, než zákonodárce?
Vypočítejte mi, co jste vybudovali, jak jste lidem (ne sami sobě a svému příbuzenstvu) pomohli zlepšit život a jak jste udělali z ČR zemi, kde je radost žít a každé ráno vstávat do nového dne.
(Věřím totiž jen těm statistikám, které si zfalšuji sám, a tak kalouskovské kecy si prosím nechejte do Parlamentu.)
Děkuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.03.2014 10:33:02 - Mgr. Jana Černochová

Vy jste si opravdu nevšiml změny, kterou prošla naše země za těch více než 20 porevolučních let? Vy nevidíte jak vypadají naše města? Nevidíte opravené  domy, vybudovaná hřiště, parky, vybavené školy? Vy jste nezaznamenal rozšíření studijních oborů, možnost jezdit na praxi do zahraničí ani svobodu tam studovat? A nevidíte ani svobodu podnikat? Mluvím s řadou lidí, kteří mají to štěstí, že se jim podařilo uspět v oboru, který je jejich koníčkem. Doporučuji vám to - jsou to lidé počínaje kadeřníky, přes majitele penzionu, květináře, výrobce šperků až po kováře. Ti zaznamenali ten rozdíl a oceňují možnost živit se tím, čím chtějí.

Jestli tyto změny nevidíte, tak je asi ani vidět nemůžete, protože nechcete.