Mgr. et Mgr. Věra Jourová

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.02.2014 22:17:49 - Lojzo

Myslíte si že se to povede?!

Vážená paní Jourová,myslíte si že vláda trojkoalice zruší smlouvu se spol.,,KAPSCH,,které stát platí každý rok za údržbu kolem 3 miliard a obecně je známo,že celá smlouva i dodatky k této smlouvě jsou pro náš stát velice nepříznivé?!Proč jsou tyto smlouvy ,,TAJNÉ,,že se do nich nemohli podívat ani poslanci?!Děkuji Vám za odpověď a přeji Vám za Vaši férovost a odvahu mnoho úspěchů v politice i v osobním životě!frosendorf@seznam.cz

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.02.2014 16:17:56 - Mgr. et Mgr. Věra Jourová
Dobrý den a díky za přání, smlouvu nebo smlouvy se společností Kapsch neznám, ale lze očekávat, že budou proti jednostrannému vypovězení dobře "zabezpečeny". Rovněž utajení smluv lze běžně zajistit odkazem na obchodní tajemství. Další postup je plně v kompetenci ministra dopravy a je na něm, aby celou věc vyhodnotil a na základě podrobné analýzy navrhoval další postup státu ve věci vybírání mýtného.