ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.02.2014 10:16:24 - Rachell

referendum

Vláda zamítla váš návrh zákona o referendu. Upřímně, jakou šanci dáváte tomu, že projde? A neuvažujete tak už samotný návrh projednat se zástupci vládních stran, aby vás pak podpořili? Nemluvil jste o tom třeba s otcem :) A hovoříte s ním nyní o práci? Zákon o referendu nebyl také jedinou vaší prioritou, kdy předložíte zákon o trestněprávní odpovědnosti politiků?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.03.2014 18:37:39 - Mgr. Petr Adam
 Dobrý den,
děkuji za otázku. Náš návrh v tuto chvíli možná neprojde, ale proč propadat skepsi. Nakonec je vždy třeba vyčkat diskuze v poslanecké sněmovně a třeba se nám podaří přesvědčit dostatečné množství poslanců. Ale naivita není něco s čím bychom měli jít do politického boje. Jistě máte pravdu, že je třeba zahájit mnohem podrobnější debatu s poslanci z dalších stran mnohem dříve než náš návrh je na pořadu dne ve sněmovně. A věřte mi, že návrhy na kterých se podílím tímto způsobem prodiskutovány budou. Současně chci využít obecné oponentury odborníků tak, aby případný návrh byl opravdu vyprecizován a u mikrofonu ve sněmovně se pouze řešil ideologický pohled na něj a nikoliv jeho případné formální chyby.
K druhé části s radostí řeknu, že  otcem konzultuji mnoho věcí týkající se práce a stejně tak jako dřív se na mnohém shodneme a na mnohém nikoliv ovšem vše je předmětem klidné diskuze mezi otcem a synem, kteří spolu mají skvělý vztah. Mnohem více se těším, až bude takové teplo, že spolu vyrazíme na kolech.
Ostatní zákony o kterých hovoříte jsou připravovány právě v těchto dnech. Je třeba ale dohlédnout na jejich bezchybné vypracování.
Přeji hezký den
Petr Adam