Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.02.2014 17:08:49 - pakanek

Stržení sochy Lenina

V článku "Ukrajině reálně hrozí nebezpečí v podobě fašismu" píšete: "Ukrajinští fašisté a antisemité likvidují po celé zemi sochy Lenina.". Chápu to správně tak, že se vám strhnutí těchto soch nelíbí - pokud se vám nelíbí, tak proč; co špatného považujete na strhnutí sochy Lenina?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.02.2014 19:43:59 - Petr Cvalín

Dobrý večer.


Pokud je někdo antikomunista, tak dobrá. Nemohu nikoho přesvědčovat, aby se vzdal svého přesvědčení. Máme demokracii, ať se každý dobrovolně rozhodne, jaké chce mít politické smyšlení.

Nejen že po celé Ukrajině se strhávají sochy Lenina, Stalina, ale dokonce ukrajinští vandalové zašli tak daleko, že ve Lvovské oblasti na západě Ukrajiny demontovali bustu slavného ruského vojevůdce Michaila Kutuzova. To není dobré. Ti, co strhávají sochy z Velké vlastenecké války si neuvědomují, na čí památku byly postaveny. Sochy za nic nemohou, nemyslíte? Pokud se Ukrajincům nelíbí dnešní vztah k Rusku, tak to mohu dát i jinak najevo než tím, že po celé zemi budou ničit vše, co trochu připomíná Rusko.


S pozdravem Petr Cvalín