Olga Havlová

  • Úsvit
  • Jindřichov
  • zastupitelka města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.03.2014 7:25:33 - ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

Čistší vzduch a kručení v břiše

Dobrý den paní poslankyně, dáte prosím práci ostravským horníkům a dělníkům až vyženete jejich zaměstnavatele navrhovanými sankcemi?Nejsou jiná řešení vzniklé situace?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.05.2014 15:48:40 - Olga Havlová
Nevím, které sankce máte na mysli. Protože já jsem žádné sankce nenavrhovala a za práci horníků se snažím všemi způsoby bojovat a nejen za práci, ale i důstojný odchod do předčasného důchodu. Dřívější vlády se nad touto situací podepsali tím, že dopustily tyto giganty privatizovat a obohatit se z našeho národního bohatství, na úkor nás všech, soukromým subjektům. Jejich nenažranost je však už tak veliká, že je jim jedno, zda dodržují či ne zákony této země, porušuje se těžební zákon atd. Horníci jsou bráni jako rukojmí a já pouze nechápu, že si to nechávají líbit. Hledám řešení jak v této věci pomoci a snažím se iniciovat vládu i paní ministryni práce a sociálních věcí, která je této problematice nakloněna a jsem přesvědčená, že cestu, jak z toho ven, najdeme.