David Kádner

  • Nová Ves v Horách
  • starosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.03.2014 10:12:36 - Pavelll

Denně se pohybuji mezi vojáky a informace mám stejné jako paní poslankyně

Pane poslanče, jako pravidelný každodenní čtenář portálu PL mi to fakt už nedalo a musel jsem se registrovat a na Váš (nejen na Váš-třeba p. Černochová) příspěvek "Práce ve výborech se znalostí problému" reagovat. Úsměvné mi přišlo Vaše tvrzení: "denně se pohybuji mezi vojáky"- ne ne ne, vy se na VO setkáváte především s managementem AČR a to denně není. Bez urážky, ale tímto jste se zařadil se znalostmi a zájmem o rezort obrany po bok p. Černochové. Musím zkonstatovat pro Vás fakt, že žádný, ale žádný voják neživoří na hranici minima. Oproti BS státu jsou na tom co se týče požitků (i mezd) OS sakra dobře (zkuste si někdy nechat ukázat výplatnici některého útvaru armády a třeba místního oddělení PČR, pak zjistíte jaký jste odborník-předseda VO). Jako odborník na rezort obrany můžete zveřejnit čistý plat se všemi příplatky na funkcích třeba střelec-velitel družstva/roty/útvaru, vedoucí oddělení na MO/GŠ, ředitel odboru/sekce...Na závěr, denně již 30 let se pohybuji mezi vojáky.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.03.2014 12:44:50 - David Kádner
 Dobrý den,netuším, co jsou pro Vás velké mzdy. Nicméně si myslím, že tuto diskuzi nevyřešíme přes žádný portál. Pokud ale chcete o problému mluvit a vědět, z jakých podkladů vycházím, nemám problém se s Vámi sejít. O schůzku můžete požádat klasickou cestou - přes moji asistentku a nebo přes mou poslaneckou kancelář.Budu se těšit na případné setkání.