Ing. Markéta Pekarová Adamová

  • TOP 09
  • Hlavní město Praha
  • předsedkyně PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.03.2014 14:50:52 - Ferinox

Na Ukrajině žijí lidé

Z vašeho článku na PL jsem nepochopil, oč jde. Jde o to najít pořádně hůl na Rusko anebo odsuzujete současný nastupující fašismus na Ukrajině, hajlujícího premiéra Jaceňuka, hlasování ukrajinského parlamentu pod samopaly lidí z Pravého sektoru v čele s panem Muzyčko. Anebo snad odsuzujete fašistické metody ukrajinského poslance Ljaška? Seznamte se s historií současných politiků Ukrajiny, Pravého sektoru, strany Svoboda, s fašistickými vůdci a pak se konečně vyjádřete jasně a zřetelně. Proti komu jste, proti sice autoritativnímu ale demokratickému Rusku, nebo proti fašismu. Obojí se totiž vzájemně vylučuje.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Vimpiček

Odpověď

25.03.2014 18:01:24 - Ing. Markéta Pekarová Adamová
Dobrý den,

smyslem článku nebylo nikoho obviňovat. Neustálých dohadů, jaká strana je za současnou situaci na Ukrajině zodpovědná, jsme v médiích svědky dnes a denně. V zásadě jsem však pro zachování územní celistvosti Ukrajiny. Připojení Krymu k Rusku nepovažuji z hlediska mezinárodního práva za legitimní a výsledky krymského referenda, budeme-li tak proběhlé hlasování nazývat, neuznávám. Hlavním cílem mého textu však bylo vnést do problematiky nový racionální pohled a zamyslet se nad potenciálním přílivem uprchlíků, respektive jestli je na to Česká republika připravena.

S pozdravem

Markéta Adamová